Dit jaar kun je thuis uitpakken met een fantastisch kerstdiner, samengesteld door niemand minder dan Michelin chef Thomas van Santvoort himself van restaurant Flicka!

Hoe het werkt:

Laat het culinaire avontuur bij jou thuis beginnen! Kies ervoor om de kerstbox te laten bezorgen of op te halen. In de box vind je alle zorgvuldig voorbereide ingrediƫnten, die je thuis alleen nog maar hoeft af te maken en op te warmen. Het is moeiteloos genieten van Michelin-sterrenkwaliteit in je eigen keuken. Het menu bestaat uit vier-gangen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uit te breiden naar vijf-gangen* of zelfs zes-gangen**.

Bestellen in een paar eenvoudige stappen:

  1. Klik hier om naar de online webshop te gaan.
  2. Selecteer het aantal personen en kies tussen het reguliere of vegetarische menu.
  3. Voeg eventueel extra’s toe om je diner nog specialer te maken.
  4. De kerstbox wordt 24 december bij je thuis bezorgd of kan worden opgehaald in Well (Gelderland). Zodra wij de bestelling ontvangen hebben, nemen wij contact met je op met betrekking tot de bezorgtijd.

Laat je betoveren door de ongeĆ«venaarde talenten van chef Thomas van Santvoort en zijn team bij Flicka. Met een Michelin-ster op hun naam staat Flicka bekend om verfijnde smaken, vernieuwende creativiteit en een onberispelijke presentatie. De kerstbox is een weerspiegeling van Flicka’s culinaire meesterschap, waarbij elk detail zorgvuldig is samengesteld voor een onvergetelijke eetervaring.