Hospitality Solutions

Foodtastic helpt horecabedrijven bij personeelsbehoefte en biedt voor zowel de tijdelijke basis als voor langere perioden hulp en service op maat.

Door het enorme netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten kunnen we ook bemiddelen in medewerkers voor vast dienstverband.

Daarnaast zetten we medewerkers met expertise in voor evenementen, exclusieve partijen, bruiloften, BBQ’s, catering of home cooking. Alles voor jouw event!

Niets staat vast, alles is mogelijk, en jij als opdrachtgever hebt de regie. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Onze Foodtastic medewerkers voeren jouw wensen perfect uit en zijn het visitekaartje met garantie op succes!

Dus heb je vacatures voor medewerkers in jouw horecabedrijf? Of extra hulp nodig bij een evenement? Neem contact met ons op, en wij helpen je!

Hospitality Solutions - Blok Detachering

Detachering

Of het nu gaat om een Chef de Partie, Sous Chef, Chef, Executive Chef, Gastvrouw/ Gastheer of Operationeel Horeca Manager: Foodtastic helpt met het aanvullen van jouw (keuken)brigade met flexibele, goed gekwalificeerde, gemotiveerde Food professionals, die direct inzetbaar zijn.

Hospitality Solutions - Blok Service_prop

Service

Hulp nodig bij mise-en-place, de bereiding van sauzen, soepen of andere werkzaamheden in de keuken? Door een tekort aan personeel of ruimte? Wij hebben de oplossing!

Onze flexibele, gekwalificeerde professionals zijn direct inzetbaar in onze eigen grote productiekeuken. Wij volgen jouw exacte recept en zorgen dat alles perfect op tijd en volgens de afgesproken eisen in jouw horecabedrijf of op jouw evenement is.