Hospitality Solutions - Blok Service_prop

Solliciteer !
  Chef de partie

  Ben jij iemand die kookt met passie, droom jij continu over eten en lijkt het je afwisselend om op verschillende locaties in diverse steden te werken? Samenwerken met een top team aan één gezamenlijke doel: dé ultieme beleving creëren voor onze gasten. Als dát is waarom jouw dag aan het einde geslaagd is, dan hebben wij jou nodig in ons team.

  Als Chef de Partie ben je mede verantwoordelijk voor het tevreden houden van onze opdrachtgevers en een bijdrage te leveren aan diverse eigen culinaire Hospitality concepten, waaronder het Smakenrad. De nadruk van de functie ligt met name op het nastreven van onze kernwaarde “ kwaliteit, efficiency, betrouwbaarheid en dienstbaarheid”. Als Chef de Parti zorg je ervoor dat onze gasten en opdrachtgevers een wauw-gevoel ervaren en met een glimlach weer naar huis gaan.

  Ingrediënten van de functie

  • Zorgdragen dat onze opdrachtgever wordt ontlast, de volgende gang compleet geserveerd kan worden en de gondel met verwonderde gasten weer vertrekt.
  • Creatief meedenken over concepten, recepturen en Menukaarten
  • Verantwoordelijk voor de kwantiteit, kwaliteit en presentatie van alle gerechten.

  Wat serveer jij ons?

  • Perfecte timing, je kan pieken wanneer dat van je vereist is
  • Passie voor verwondering en weet als geen ander dit te vertalen in je vakgebied
  • Je weet anderen te inspireren door jou creatieve output, ideeen en bent de chef een stap voor in de voorbereiding
  • Sociale Hygiëne, HACCP
  • Je hebt á la carte ervaring

  Wat staat er voor jou op onze menukaart?

  We brengen je naar 50 meter hoogte en Je krijgt van ons een mooi salaris en goede voorwaarden waar rekening gehouden wordt met de balans prive en werk , 4 daagse werkweek als deze behoefte bij je bestaat waarvan 1 dag in het weekend . Je werkt bij een vernieuwend, gezellig en dynamische scale up, staat aan het begin van een carrière vol mogelijkheden. Jij kan je on the job ontwikkelen en krijgt kansen om jouw ideeën uit te testen, sterker nog we willen alle collega’s uitdagen om met vernieuwende ideeën te komen.

  Foodtastic Events B.V. ontwikkelt unieke concepten met een wauw factor. Dé plaats beleving en culinair samen komen. Het Smakenrad is ons meest bekende concept. De verwarmde (winter) of gekoelde (zomer) gondels van Nederlands grootste reuzenrad zijn omgebouwd tot privé restaurants, die in het rad tot 50 meter hoogte komen.

  Solliciteer !