foodtastic-93

Solliciteer !
  Eventmanager

  Jouw uitdaging is dat jij onze medewerkers zo kan faciliteren dat zij hun werk vol passie kunnen uitvoeren. Blije medewerkers zorgen voor blije bezoekers!

  Samenwerken aan één gezamenlijk doel: dé ultieme beleving creëren voor onze gasten. Als dát is waarom jouw dag aan het einde geslaagd is, dan hebben wij jou nodig in ons team.

  Zo draait jouw Rad:

  Door jouw liefde voor gastvrijheid ben jij dé inspirator voor het team om creatief te zijn in het verrassen van onze gast. Je stimuleert hen om aansluiting te zoeken bij de verschillende typen gasten, waardoor zij bijzondere belevenissen kunnen creëren voor iedereen.

  Je bent te vinden op de vloer en zorgt mede voor een soepel verloop van de registratie, de verkoop van drankjes, upsales van food, de schoonmaak, de timing van het concept en de veiligheid samen met het team. Jij weet wat er overal gaande is en speelt in op mogelijke knelpunten. Jij leidt de bezoekersstromen en weet hoe je een klacht creatief omzet zodat de gast als ambassadeur de locatie verlaat.
  Je rapporteert aan de Operationeel Manager. Je haalt het mooiste in de medewerkers naar boven. Daarnaast denk je actief mee in het verbeteren van de gast beleving, neemt deel aan projecten binnen Foodtatsic Events en durft hierin lef te tonen.

  Wat serveer jij ons?

  De gastvrijheid die de gasten ervaren is vaak het resultaat van de fijne en positieve sfeer op de werkvloer. Jij waarborgt deze sfeer en maakt gastvrijheid top of mind bij het gehele team.
  • Je kan snel schakelen en hebt feeling met de operatie en perfect gevoel voor timing
  • Je hebt ervaring in soortgelijke functie in de hospitality branche
  • Naast overdag, ben je ook beschikbaar in de avonden en /of weekenden en vindt je het dynamisch om op plaatsen te gaan werken waarvan je normaliter niet zomaar komt

  Wat staat er voor jou op onze menukaart?

  We brengen je naar een mooie hoogte en Je krijgt van ons een mooi salaris.
  Je werkt bij een vernieuwend, gezellig en dynamische scale up, staat aan het begin van een carrière vol mogelijkheden. Jij kan je on the job ontwikkelen en krijgt kansen om jou ideeën uit te testen, sterker nog we willen alle collega’s uitdagen om met vernieuwende ideeën te komen.

  Foodtastic Events B.V. ontwikkelt unieke concepten met een wauw factor. Dé plaats waar beleving en culinair samen komen. Het Smakenrad is ons meest bekende concept. De verwarmde (winter) of gekoelde (zomer) gondels van Nederlands grootste reuzenrad zijn omgebouwd tot privé restaurants, die in het rad tot 50 meter hoogte komen.

  Solliciteer !