sense-22

Solliciteer !
  Junior HR Specialist

  Jouw uitdaging is dat jij onze medewerkers zo kan faciliteren dat zij hun werk vol passie kunnen uitvoeren. Blije medewerkers zorgen voor blije bezoekers!

  Samenwerken aan één gezamenlijk doel: dé ultieme beleving creëren voor onze gasten. Als dát is waarom jouw dag aan het einde geslaagd is, dan hebben wij jou nodig in ons team.

  Zo draait jouw Rad:

  Als jr. HR Specialist ben je verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde zaken; je denkt na over verbeteringen, test ze en voert ze tot in detail zelf uit, daarbij spar je natuurlijk met onze directie en management. Je regelt alles tot in de puntjes.
  Door jouw liefde voor “goed werk leveren- levert goed werk op”, ben jij dé inspirator voor de organisatie. Jij zorgt dat alles geregeld is zodat iedereen zich kan focussen op waar ze goed in is.

  Je bent te vinden op ons kantoor in Hedel, jij bent daar de “Cooker” die altijd aanwezig is, inspringt, schakelt en HR zaken oplost in het dynamisch hart van de organisatie.
  Je rapporteert aan de Directie. Je haalt het mooie in de medewerkers naar boven.
  Daarnaast lever je ideeën voor het verbeteren alles op HR gebied, want jij bent immers de 1e HR specialist en durft hierin creativiteit te tonen.

  - Met jouw enthousiasme zorgdragen voor de goede aanwas van nieuwe collega’s; de coördinatie van het gehele traject en zorgdragen dat daarvoor alles tot in de puntjes geregeld is, zodat iedere medewerker zich kan focussen op zijn / haar werk;
  - Zorgdragen voor alle (maar dan écht alle) HR activiteiten die bijdragen aan een positief verloop van het in-door- en uitstroom traject;
  - Eenmalige kans bij een uniek culinair bedrijf om HR op de kaart te zetten en fasegewijs
  te ontwikkelen.

  Wat serveer jij ons?

  De gastvrijheid die de gasten en opdrachtgevers ervaren is vaak het resultaat van de fijne en positieve sfeer op de werkvloer. Jij zorgt dat deze sfeer geborgd wordt en maakt collegialiteit top of mind bij het gehele team.
  - Het gaat ons, dit keer niet om ervaring, wél om mentaliteit, karakter en energie
  - Je neemt je verantwoordelijkheid: HR is jou zaak en jij zorgt dat alles hierin op rolletjes
  verloopt: procedures, overzicht en actie; jij weet wat er als eerste moet gebeuren en kan goed prioriteiten stellen en organiseren
  - Je weet anderen te inspireren door jou snelle output, ideeën en bent de directie een stap voor in de voorbereiding
  - Je hebt een verse afgeronde HBO-HR opleiding, en staat te popelen om jouw kennis in de praktijk te brengen
  - Je bent nieuwsgierig, neemt volop initiatief en bent positief kritisch in alles wat voorbij komt. Jij kan zo voor en nadelen, knelpunten en kansen benoemen zodra je in gesprek
  bent met de directie
  - Je bent leergierig en gelooft in uitdagingen, samenwerken en ontwikkelen.

  Wat staat er voor jou op onze menukaart?

  We brengen je naar een mooie hoogte en Je krijgt van ons een mooi salaris. Je werkt bij een vernieuwend, gezellig en dynamische scale up, staat aan het begin van een carrière vol mogelijkheden. Jij kan je on the job ontwikkelen en krijgt kansen om jou ideeën uit te testen, sterker nog we willen alle collega’s uitdagen om met vernieuwende ideeën te komen.
  Foodtastic Events B.V. ontwikkeld unieke concepten met een wauw factor. Dé plaats waar beleving en culinair samen komen.

  Solliciteer !