Header Vacatures - Werken bij Foodtastic

Solliciteer !
  Medewerker Bediening

  Raak jij gemotiveerd om het gasten/opdrachtgevers optimaal naar hun zin te maken? Hou je van een afwisselende werkomgeving waarin je kunt groeien en veel ruimte voor ontwikkeling is?

  Samenwerken aan één gezamenlijk doel: dé ultieme beleving creëren voor onze gasten. Als dát is waarom jouw dag aan het einde geslaagd is, dan hebben wij jou nodig in ons team.

  Wat serveer jij ons?

  De gastvrijheid die de gasten ervaren is vaak het resultaat van de fijne en positieve sfeer op de werkvloer. Jij waarborgt deze sfeer en maakt gastvrijheid top of mind.
  • Je kan snel schakelen en hebt feeling met de operatie en perfect gevoel voor timing
  • ervaring in soortgelijke functie in de hospitality branche is een pre.
  • Je bent naast overdag, ook beschikbaar in de avonden en/of weekenden en vindt je het dynamisch om op plaatsen te gaan werken waarvan je normaliter niet zomaar komt.

  Wat staat er voor jou op onze menukaart?

  We brengen je naar een mooie hoogte en je krijgt van ons een fijn salaris. Je werkt bij een vernieuwend, gezellig en dynamische scale up, staat aan het begin van een carrière vol mogelijkheden. Jij kan je on the job ontwikkelen en krijgt kansen om jou ideeën uit te testen, sterker nog we willen alle collega’s uitdagen om met vernieuwende ideeën te komen.

  Foodtastic Events B.V. ontwikkelt unieke concepten met een wauw factor. Dé plaats waar beleving en culinair samen komen. Het Smakenrad is ons meest bekende concept. De verwarmde (winter) of gekoelde (zomer) gondels van Nederlands grootste reuzenrad zijn omgebouwd tot privé restaurants, die in het rad tot 50 meter hoogte komen.

  Solliciteer !