Header Foodtastic - Smakenrad_2000

Solliciteer !
  Operationeel manager

  Hoe voelt dit:

  Eindverantwoordelijk voor vernieuwende food & beverage concepten? Denk je in oplossingen, gebaseerd op een realistische calculatie en mix je dusdanig dat je droompresentatie écht haalbaar wordt? Ben jij iemand die je team tijdig voorziet van informatie én op het moment van aankomst van de gondel de gast verwonderd met de volgende gang. Dan hebben wij plek voor jou!

  De nadruk van de functie ligt op het coördineren van een zo efficiënt en effectief mogelijk f&b processen. Je stuurt het team aan denkt strategisch mee over culinaire concepten, producten en planningen van o.a (maar niet alleen) het Smakenrad. Als Operationeel manager van Foodtastic Events B.V. spar je veelvuldig met het management team én verras je ze met ideeën.

  Wat serveer jij ons?

  • Je weet perfecte voorbereiding en timing in te regelen bij de collega’s
  • je bent analytisch, weet cijfers te duiden op gebied van "inkoop en productiviteit" en kan je team hierin meenemen om processen te optimaliseren
  • Je bent creatief, weet trends en ontwikkelingen te vertalen naar nieuwe producten en concepten
  • Sociale Hygiëne, waarborgt HACCP, SVH leermeesterdiploma
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel Nederlands en Engels, Duits
  • Je bent leergierig en gelooft in uitdagingen, samenwerken en ontwikkelen
  • je hebt ervaring in soortgelijke functies bijvoorbeeld als bedrijfsleider groot restaurant

  Je hebt een afgeronde HBO opleiding (in de gastvrijheidsbranche)

  • Je durft daadkrachtige beslissingen te makenJe bent representatief en stressbestendig

  Wat staat er op onze menukaart

  We brengen je naar 70 meter hoogte en Je krijgt van ons een mooi salaris en aanvullende voorwaarden. Je werkt bij een vernieuwend, gezellig en dynamische scale up, staat aan het begin van een carrière vol mogelijkheden. Jij kan je on the job ontwikkelen en krijgt kansen om jou ideeën uit te testen, sterker nog we willen alle collega’s uitdagen om met vernieuwende ideeën te komen.

  Soort dienstverband: Fulltime, bepaalde tijd Salaris: €3.500,00 - €4.800,00 per maand

  Foodtastic Events B.V. ontwikkelt unieke concepten met een wauw factor. Dé plaats waar beleving en culinair samen komen. Het Smakenrad is ons meest bekende concept. De verwarmde (winter) of gekoelde (zomer) gondels van 's Werelds nieuwste grootste reuzenrad zijn omgebouwd tot privé restaurants, die in het rad tot 70 meter hoogte komen.

  Solliciteer !