Sous-Chef (m/v)

Ben jij iemand die kookt met passie, droom jij continu over eten en werk je graag op
diverse creatieve locaties? Ben jij ook nog gastvrij, collegiaal en flexibel? Dan ben jij de
Sous-Chef die wij zoeken!

Als Sous-Chef ben je samen met de Foodtastic-crew verantwoordelijk voor diverse
Hospitality concepten in Nederland en België. Je denkt strategisch mee over diverse
concepten, producten en planningen. Als collega van Foodtastic werk je nauw samen
met collega’s van diverse

Foodtastic!
Foodtastic is hét bedrijf wat hulp en uitkomst biedt voor bedrijven waarvan het
keukenteam (nog) niet compleet is. Voor een korte of langere periode, om zieke te
vervangen, of als er nog sollicitatie procedures lopen, dan kunnen wij de oplossing zijn.
Naast het detacheren van onze goedopgeleide mensen creëren wij verdraaid lekkere
Hospitality concepten.

Hoe ziet je week eruit?
Maandag 10:00 uur stap je in jouw Foodtastic auto en rijdt naar een hotel in Antwerpen.
Waar je voor 220 gasten het dinerbuffet bereidt. Dit doe je natuurlijk samen met je
‘’collega’s’’ van het hotel. Aangezien op dinsdag weer het hotel mag ondersteunen blijf je
overnachten.

Woensdag en donderdag ondersteun je de chef van een Michelinster restaurant in
Noord-Brabant. Op vrijdag geniet je van een wel verdiende dag vrij zodat je op zaterdag
weer de sterren van de hemel kan koken tijdens een cateringpartij in Amsterdam voor
450 gasten, waar jij een walking dinner verzorgd.

Als kers op de taart mag je de komende twee weken naar Curaçao om een Beach
Resort te ondersteunen. Dit wil je toch!?

Ingrediënten van de functie:

  • Aansturen van het keukenteam
  • Creatief meedenken over concepten en recepturen
  • Verantwoordelijk voor de kwantiteit, kwaliteit en presentatie van alle gerechten.
  • Product inkoop
  • Waarborgt de HACCP regels

Wat serveer jij ons?

  • Je bent gastvrij
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent flexibel
  • Je staat open voor samenwerkingen
  • Je hebt een afgeronde koksopleiding (MBO)
  • Je hebt passie voor koken
  • Je hebt á la carte ervaring (must), hotellerie en catering ervaring (pré)
  • Je bent leergierig en blijft jezelf ontwikkelen

Wat staat er op de Foodtastic menukaart?

  • Fulltime dienstverband
  • De meest uiteenlopende hospitality projecten. In Nederland en België en evt. op
    Curaçao en Aruba.
  • Een vast salaris conform Horeca CAO met overuren betaling en bonus regeling
  • Foodtastic auto en telefoon
  • Een uitdagende en afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling