Bram Verleg, Executive Chef en tevens oprichter en eigenaar van Foodtastic Hospitality Solutions.

Uit de gedachtengoed dat “service à la carte” niet zomaar woorden zijn, maar juist iets wat Foodtastic met haar klanten moet verbinden, heb ik in 2014 Foodtastic Hospitality Solutions opgericht. Door mijn kennis en ervaring te delen kan ik de Foodtastic Chefs dusdanig professioneel instrueren om zo opdrachtgevers optimaal te ontzorgen.

Na meer dan 25 jaar ervaring als Chef en Executive Chef in binnen- en buitenland, weet ik als geen ander hoe professionele keukens en keukenbrigades een synergie moeten vormen om succes en optimale winst te bereiken. Mijn hoogwaardige ervaring in fine dining,  hotellerie en catering maakt mij de ervaringsdeskundige van Foodtastic.

Onze diensten
 

Home | Onze diensten | Foodtastic

Foodtastic streeft naar een succesvolle samenwerking

Leg alle kennis & ervaring  op een bedje van ervaring en flexibele koks in eigen dienst en room het af met een succesvolle samenwerking en het oplossingsgericht werken, dan is er pas sprake van een magistrale experience die alleen maar smaakt naar meer!

Taylormade service, naar aanleiding van uw behoefte, betekent dat niets vast staat, maar echt in overleg met u besproken en bepaald moet worden. Door het enorme netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten kan Foodtastic bemiddelen in medewerkers voor vast dienstverband.

Wij kijken ernaar uit om in een persoonlijk gesprek kennis te maken en toe te lichten wat Foodtastic voor u als persoon en uw bedrijf kan betekenen.

Bekijk onze referenties