Mijn naam is Laura van Haren, eigenaresse van Traveltastic.

25  jaar geleden heb ik de stap gemaakt om als reisadviseuse mijn eigen onderneming te starten. In deze 25 jaar ervaring heel veel van de wereld mogen zien, proeven, beleven en ervaren, ook als onderneemster!   Als eerste “mobiele” reisagent van Nederland van start gegaan, om daarna een “stenen” reisbureau Star Travel te openen in Hedel.   Na het sluiten van het reisbureau heb ik 4 jaar in het buitenland gewoond waarbij ik veel internationale ervaring in de reiswereld heb opgedaan! Sinds september 2015 weer terug in Nederland en weer direct aan de slag gegaan als zelfstandig reisagent. 25 jaar ervaring en dus nooit stil blijven staan… Ook nu niet! Vanaf november 2018 heb ik weer een reisbureau geopend! Voor mij, maar ook voor vele mensen in de omgeving,  in het vertrouwde “reisbureau pand” met dus ook weer dezelfde onderneemster! Natuurlijk zullen er dingen veranderd zijn en anders zijn, waaronder de naam:  “TRAVELTASTIC travel experiences”

Vanuit dit kantoor kan ik nog meer service bieden en natuurlijk mag je nog steeds datgene verwachten wat je altijd van mij gewend bent (geweest): goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, maatwerk, servicegericht, klantvriendelijk en vooral klantgericht! Je kunt binnenlopen tijdens de openingstijden, maar natuurlijk ook op afspraak wanneer jij het wenst! Traveltastic is aangesloten via Reisbureau Donkers te Oss bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en haar dienstverlening is in overeenstemming met de voorwaarden van deze organisaties.

Culinaire reizen

Een geweldige manier om heerlijk ontspannen te reizen en tegelijkertijd culinair te genieten. Unieke samenstellingen, verfijnde smaakexplosies, prachtige wijn / spijs combinaties en dat op de meest prachtige plekken in de wereld! Tezamen met de culinaire expertise van Foodtastic en Sense by Foodtastic plant Traveltastic voor u uw culinaire droomreis!

Een culinaire reis is op diverse manieren in te vullen.  U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een  van de beste restaurants wereldwijd, genieten van exclusieve gerechten, of juist het deelnemen aan bijzondere kookcursussen. Geheel op maat gemaakt naar uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Truffelreis naar Toscane, een wiskey tour door schotland, Culinaire stedentrip, of kookcursus in azie? Combineer een rondreis Zuid Afrika met safaris en culinaire hoogtepunten of laat u volledig culinair in de watten leggen tijdens een cruise.

Individueel, familiereis of gezinsvakantie, als groepsreis of bijvoorbeeld studiereis voor uw keuken brigade! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Passend reisadvies voor uw droom vakantie.

Zon- en strandvakanties, cruisen, huwelijksreizen (ook trouwen op locatie), rondreizen, luxe reizen, golfvakanties, duikvakanties, groepsreizen, stedentrips, wintersport, Disney, weekendje weg, hotelovernachtingen, bus- trein- en vliegtickets, autohuur, verzekeringen. Maak uw vakantie- of reiswens aan mij kenbaar en ik geef u vrijblijvend een passend reisadvies.

Alle voordelen van uw persoonlijke reisadviseur op een rij:

  • Flexibele werktijden, dus u kunt mij bereiken wanneer het u uitkomt
  • Deskundig advies op kantoor, op afspraak bij u thuis, telefonisch of per mail
  • Een persoonlijk reisadviseur, dus altijd dezelfde contactpersoon die precies weet wat u wilt
  • Extra service
  • Groot aanbod bij vele reisorganisaties, ook de Duitse en Belgische touroperators, waardoor ik een prima prijsvergelijking kan maken
  • Gunstige prijzen door het beste prijsvergelijk
  • Beslist niet duurder dan internet